+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Apartmány Mimpi Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 12 reviews

  • Personel

    86%
  • Czystość

    83%
  • Wyposażenie

    81%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Yvona

para, 17.9.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.3.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Marková

rodzina z małym dzieckiem, 22.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Dvě oddělené ložnice a obývací pokoj, 7 plnohodnotných dřevěných postelí, blízko do centra Frymburku i na pláž Lipna.

  • Hůře vybavená kuchyň a vzhledem k tomu, že lze ubytovat 7 lidí je v kuchyni k dispozici pouze malý čtvercový stůl se čtyřmi židlemi.

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jiří

para, 18.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
62 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marcela

dorośli, 6.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Na všem se dalo rozumně domluvit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Císař

grupa przyjaciół, 28.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

paní Dvořáková

rodzina z małym dzieckiem, 10.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • cena x ubytování - super. Určitě tento apartmán v budoucnu opět navštívíme. dostatek nádobí, příborů,.. - vše čisté povlečení - ano úklidové prostředky - ano

  • hučící topení

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

rodzina z małym dzieckiem, 5.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Miroslava

dorośli, 17.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • super ubytování téměř v centru Frymburku. Apartmán byl čistý a měl veškeré potřebné vybavení. Lokalita klidná. parkování přímo u domu. Byly jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla Bělohlávková

rodzina z małym dzieckiem, 28.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Apartman je umisten na dobrem miste,je to kousek k plazi, kousek na namesti, do obchodu.... Apartman je po rekonstrukci, jen by majitele mohli dodelat takove ty drobne dodelavky.

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.